Hétszínvilág

Kedvenc Történeteink

Csodálatos perceket szereznek azok a levelek, amelyeket a tanfolyamot követően tőletek kapunk. 7-14 éves gyerekek, szüleik, hozzátartozóik írnak nekünk. Hihetetlen energiát adnak ezek a sikertörténetek, ezért arra gondoltunk, hogy megosztjuk veletek őket. Úgy gondoltuk, hogy akkor a leghitelesebb az egész, ha a többiektől halljátok, mi mindenre jó az agykontroll tanfolyam. Alkalmanként meg szoktuk kérni a tanítványokat, írják le, hogy pontosan mit programoztak, mit szerettek volna elérni, és hogyan csinálták.

Álljon itt elsőként egyik legfrissebb és legkedvesebb sikerünk, a listát pedig folyamatosan bővítjük.

Szia! 

Persze, szívesen leírom. Volt egy koncert, amire nagyon szerettem volna elmenni, mert az előadók világsztárok, és én hatalmas rajongójuk vagyok. Lehetett velük találkozni, de csak, ha van VIP jegyed, amit 2500 főből csak 40 vehetett meg, több nem volt. Nekem sem jutott, mert lemaradtunk róla. Készítettem nekik egy kis táblát, rajta angol szöveggel, majd elmentünk a koncertre. Ott volt egy kordon, a színpad előtt, ahol a VIP-sek voltak, hogy az első sorból láthassák az előadást. Volt ott 2 biztonsági őr is, és kikönyörögtem, hogy beengedjenek, majd az egyik megmutatta  a menedzsert, én pedig odamentem hozzá a táblával a kezemben. Elolvasta, én pedig az első sorból élvezhettem a show-t, VIP nélkül. A műsornak vége lett, beszélgettem a stábbal, utána pedig beengedett a fiúkhoz a menedzser. Kaptam autogrammot, hoztam a tesómnak is, és készült közös fotó is. Nagyon sokat programoztam rá, az elmetükre módszerrel, és a titkos kuckóval, ahova beengedtem a fiúkat, és megkértem őket, hogy hagy találkozhassak velük. Sikerült. Nagyon boldog vagyok.
Fiam minden nap erősen szorongva indult iskolába. Az agykontroll tanfolyam után, hétfő óta , mielőtt kiszállna az autóból néhány percet relaxál, eltünteti a rossz érzést agyomrából és ragyogó arccal indul! Ha „csak” ennyi eredménye lenne, már ezért is megérte a tanfolyam. Arról is beszámolt, hogy napközben valaki felidegesítette, és agykontrollal csillapította le magát. Eddig ez sem ment könnyen,még a feje is gyakran megfájdult.

Szia Erika! 

Használtam a héten az agykontrollt, és sikeresen megtanultam vele a Mátyás anyja című verset. 10 perc alatt megtanultam 9 versszakot. Nagyon tetszett az agykontroll, mert sok mindent tanultunk a tanulással kapcsolatban.
Azt programozom, hogy kitűnő legyen a bizonyítványom. Ehhez az elme tükre technikát alkalmazom. Azt képzelem, hogy Ági néni azt mondja, nekem lett a legjobb bizonyítványom. Félévkor nekem lett már a második legjobb, év végéig folytatom, hogy minden tantárgyból ötösöm legyen!
Működik.
Zsófi csillagos ötös dolgozatot írt németből. Volt két apró hibája, amit észre is vett, de már leadta a dolgozatot és nem akarta visszakérni, hogy kijavítsa.
Egyre többet mesél nekem a dolgairól, anélkül hogy kérdezném. Máskor mindent úgy kellett kihúzni belőle, most pedig elkezdett “fecsegni”. 🙂
Esténként együtt is szoktunk egy félórás meditációt “háttérzajként” hallgatni. Beszélgetünk, ő rajzolgat, és a tudatalatti működik.
A tanító néni szerint nem elég kreatív rajzból. Most a meditáció hatására Zsófi rajzol és rajzol. Egyik este egy viszonylag nagyon jó grafikus portrét rajzolt rólam és Samuról a kis vadászgörényről.
Az gondolom érdemes volt időt szánni rá. A programok, szépen, lassan beépülnek és működnek benne.
Most kitalálta, hogy meséket fog írni. Kettőt már meg is írt. Igaz kicsit döcögős, hibák is vannak benne, de azt gondolom a szándék és az akarat a lényeg.
2003-ban végeztem el a gyerektanfolyamot Kovács Erikánál. El is kezdtem használgatni a tanultakat, kisebb sikereim voltak, míg el nem érkezett a középiskolai felvételi időszak. Programoztam kitartóan, hogy abba a suliba vesznek fel, ahova a legjobban szerettem
volna. Más helyet el sem tudtam volna képzelni magamnak, csak az az egy intézmény járt a fejemben, sok barátom és rokonom járt oda, én is részese akartam lenni annak a légkörnek. Kicsit tartottam a felvételitől, mert 2 éve a hatosztályos részébe nem sikerült bejutnom. Akkor anyukám azt mondta, hogy minden történésnek oka van, örüljek, hogy nem sikerült, majd meglátom, így lesz a legjobb. Persze én ezt nemakartam elhinni neki. Legjobb barátnőmet, akivel elválaszthatatlanok voltunk, felvették, nem értettem, mi ebben a jó… Nos, 2 évvel késôbb nekem is sikerült bejutnom, és egy olyan osztályba csöppentem – szuper osztályfőnökkel –, ami a suli történetében is egyedülállóan jó, összetartó! ( Barátnőm nem szerette a saját osztályát…) Akkor nyert értelmet az, amit anyukám mondott, és azóta én is így gondolkodom.
Idén érettségiztem és felvételiztem. Töri érettségi elôtt beprogramoztam, hogy a 12-es tételt húzom. Annyira mondogattam magamnak, hogy biztos voltam benne, az akad majd a kezembe. Húzáskor elôttem állt egy osztálytársam. Sajnos ugyanazt a borítékot szúrtuk ki magunknak, de övé volt az elsőbbség. Hát persze a 12-es tétel volt… Megijedtem, mert tudtam, hogy már csak a rosszabb tételek maradtak benn nekem. Elkövettem azt a hibát, amit már egyszer máskor is, pedig tudom, hogy NEM szabad: arra koncentráltam, hogy mit NE húzzak: XX. századi töri, sztálinizmus, ilyeneket nem akartam. Mondanom sem kell, kihúztam. Leülök, hogy kidolgozzam, amikor beugrik az elmetérkép, amit pontosan ebből az anyagból készítettem, azért hogy jobban átlátható lehessen. Minden fontos infó beugrott, láttam magam előtt a színes térképemet. Gyönyörűen, hibátlanra tudtam elmondani!Egyébként elmetérképet biológiából is rengeteget készítettem, mind elég hasznosnak bizonyult, és élveztem a rajzolgatást! Az orvosi egyetemre jelentkeztem, ahova föl is vettek!”
Kedves Erika!Nagyon jól éreztük magunkat! Természetesen vasárnap délután, ahogy hazaértünk derült ki, hogy másnap mindkét fiú dolgozatot ír. Ráadásul a mumus tárgyak egyikéből (Norbi – biosz, Máté – földrajz). 3 ujj technikával többször is elolvasták, én is felolvastam nekik, és lefekvéskor még alkalmazták az elmetükrét is. Másnap megírták és mostanra már meg is kaptuk az eredményt: mindkettő négyes lett!!!
Nagyon örültünk természetesen!
Ráadásul Máté egy hét alatt legalább 10 jegyet hozott és ebből csak 1 lett hármas, a többi 4-es, 5-ös. Norbinál meg csökkentek a szekatúrák, kevésbé piszkálják, és ő is hozott egy pár 5-öst. Felszerelés és HF hiány azóta nem volt! Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és már a fiúk is mondták, hogy kár hogy nem előbb mentünk :-)Norbi szerint az agykontrollt mindenbentudja használni. A titkos kuckója jól halad, szépen és rendszeresen építgeti.Egyre jobban!Hajni és a Fiúk
Kedves Erika!
Szeretném Veled megosztani eddig elért sikereimet! Most 8. osztályos vagyok, 7. osztály közepe táján vettem részt az agykontroll tanfolyamon. Akkor elmondtam neked néhány sikeremet, de azóta is sok dolog történt velem. Azt már említettem, hogy a kémiatanárnőnk ok nélkül kiszúrt velünk, mindig ideges volt bármit is csináltunk. Vasárnap megkontrolloztam és hétfőn az iskolában örömmel láttam az eredményeket. Sokkal rendesebb volt az osztályunkkal, mosolygott, jó kedve volt. Azóta sem volt vele komolyabb problémánk.
7. osztályban volt szavalóverseny. Előtte egy héttel elkezdtem kontrollozni, elképzeltem magam a fehér keretes tükörben, ahogy megnyerem a versenyt és hogy milyen nagy hatással van a többiekre. Ezt többször is megismételtem. A versmondás alatt végig összetettem a három ujjam. Eddig soha nem voltam első, csak harmadik. 8.-ban is ugyanezt a módszert alkalmaztam, így 7.és 8. osztályban is én lettem az első ezen a versenyen.
Matek és fizika körzeti versenyen is ugyanígy tettem. Ott már jóval nehezebb jó helyezést elérni. Itt is sikerült, mindkét tárgyból második lettem. Ezen kívül gyógyításnál is nagyon hasznos volt.Magamon is alkalmaztam: fejfájásnál, lábfájásnál, hányingernél. Eddig mindig bevált. Még rengeteg jó élményem van. Örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon
Kedves Erika!
A kuckót szépen berendeztem van benne gyógyító eszköz, és már kifejlesztettem három féle italt:
Has fájásra
Fej fájásra szívre (apumnak)és a tanulás is jól megy és a fejem még nemfájt annyira.
Szia Erika!
Próbálkozom a technikákat használni és képzeld, ma elmaradt a töri doga. Még vasárnap küldtem a töri tanárnak egy titkos üzenetet , hogy ne írjunk dogát. Sikerült!
Kedves Erika!
Eleinte nem sikerült háromujj-technikával elveszett dolgokat megtalálni. Egyszer kipróbáltam, hogy ellazultam, feltettem a kérdést: „hol a kulcsom?” Nem csak vártam a választ, hanem addig elképzeltem egy rózsaszín elefántot. Egyből beugrott, hogy egy sötét, táskaszerű helyen van. Így sem tudtam, hol lehet, megismételtem a műveletet. Beugrott a kislányom kacsás hátizsákja. Tényleg benne volt!!!Ezzel a módszerrel sokszor sikerült megtalálni dolgokat. Egy ideje már elég összetett három ujjal az eltűnt tárgyra gondolni. A leglehetetlenebb helyen is megtalálom, ami elvész!
Köszönöm, hogy ismét elmehettem a tanfolyamra. Sokat segítettél nekem. Jobban megértettem a 3ujj technikát. Sikerült az egyik tanáromnak beprogramozni az üzenetemet. Az ébredés és alvás kontroll is megy. Anyuval indiánoztunk. A frisseség kontroll is sikerült reggel. A titkos kuckómban is remekül sikerült magamat és mást is gyógyítanom (Hörikémet=Hörcsög).
Mégegyszer köszönöm!!! Jó tanítást!
Az egyik történelmi olvasmányból tanulni kellett esküt, és mindent megtettem, ami az agykontrollos tankönyvben volt! Három perc alatt megtanultam az esküt! És bármikor amikor összetettem bármelyik kezem 3 ujját, eszembe jutott az eskü! Apu meg csak csodálkozott, hogy ilyen hamar megtanultam! Imádom az agykontrollt!!!

 

Kedvenc Képeink

6elemet

52elemet « 1 A 2 »

Szeretnéd a tanfolyamon vagy otthon készült képeidet itt látni?  Küldd el nekünk a rajzaidat, sikereidről készült képeidet, történetedet az info@kovacserika.com e-mail címre.
Büszkék vagyunk rátok!

Kedvenc Videóink

Itt megnézheted rövid kis filmeinket a tanfolyammal kapcsolatban:

Ezenkívül összegyűjtöttük nektek kedvenc zenéinket feltöltődéshez:

és relaxációhoz:

A listákat folyamatosan bővítjük. Szeretettel fogadjuk ötleteiteket az info@kovacserika.com e-mail címen.