Karácsonyi Meditáció

karácsonyi kívánság

Az év vége felé szerettünk volna titeket arra bíztatni, hogy adjatok magatoknak lehetőséget pihenni, feltöltődni, és legyen időtök izgalommal várni a Karácsonyt.

Az év utolsó hónapjaiban sokat foglalkoztunk a kívánságokkal a tanfolyamokon is , egy különleges programot hirdettünk, melyben arról faggattunk titeket, mit kívánnátok magatoknak, családtagjaitoknak, szeretteiteknek, és számotokra ismeretlen embereknek karácsonyra. Sok-sok különleges, érdekes és megható kívánság érkezett hozzánk. Rengeteg különleges, egyedi, és nagylelkű, szeretetteljes kívánságot fogalmaztatok meg szóban és rajzban, a tanfolyamokon és otthon egyaránt.

A kívánsággyűjtés apropója egy közös karácsonyi meditáció volt nem sokkal Karácsony előtt, amelyben ellazult állapotban is megjelenítettük, beprogramoztuk az elképzelt kívánságokat. A meditáció szövegét és a választott zenét feltettük az oldalra, így mindenki saját tempójában végezhette a gyakorlatot.

Nagy öröm volt számunkra a sok szeretetteljes visszajelzés, így emlékképpen szeretnénk ebben a posztban is büszkélkedni rajzaitokkal és mégegyszer megköszönni, hogy részt vettetek!

Legyen csodaszép új évetek!

28elemet « 1 A 2 »