Iskolakezdés

iskolakezdes agykontrollal

Még egy csodálatos hónap a nyár, és ismét elkezdődik egy új tanév, sok élménnyel, új tantárgyakkal, új feladatokkal és kihívásokkal. Vannak, akik új iskolába mennek, és ott szeretnék megállni a helyüket, mások, az új tanévben szeretnének ügyesebbek, jobbak, bátrabbak, magabiztosabbak, sikeresebbek lenni. Sokan ismét szeretnének olyan kiválóan teljesíteni, mint az elmúlt tanévben.

Minden tanév alkalmas arra, hogy előhívja azt a tehetséget, amely ott rejtőzik mindenkiben. A tehetség kibontakoztatásához, az új feladatokhoz, a problémák hatékony megoldásához kiváló segítség gyerekeknek és szüleiknek egyaránt egy agykontroll tanfolyam.

A két napos gyermek agykontroll tanfolyamon olyan módszereket, ismereteket sajátítanak el a gyerekek, amelyekkel jobban tudják irányítani önmagukat, jobban tudják kezelni a mindennapok feszültségeit, könnyebben, gyorsabban tudnak tanulni, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek minden helyzetben.

Olyan pozitív szemléletmódot tanulnak meg, amely életük minden területén megjelenik. Javul a memória, a figyelem, a koncentráció. A rendszeres relaxáció pedig pihentet, nyugalmat ad, levezeti a feszültségeket.

A tanfolyamok ezen kívül nagy élményt is jelentenek. Sokat nevetünk, beszélgetünk, mozgunk, játszunk, különleges rajzokat készítünk, sok új ismerettel gazdagodunk.

Sok szeretettel hívlak augusztus végétől tanfolyamaimra, hogy együtt tudjuk megtapasztalni ezt a csodálatos, új lehetőséget!