Bőség az életünkben

iStock_000019839795Large

 

2014.október 24-25-én egy különleges tanfolyamra kerül sor Budapesten. Landa P. Endlich holland agykontroll oktató és pszichológus tart két napos továbbképző kurzust agykontrollosoknak, a Bőség megteremtése címmel.

Sok évvel ezelőtt John H. Newman Pénzkontroll tanfolyamán vettem részt. Különleges technikákat tanultunk azzal kapcsolatban, hogyan teremthetjük meg életünkben a lelki és anyagi bőséget. Az egyik gyakorlatban az láttam, hogy az általam megálmodott hely, ahol emberekkel beszélgetek, könyvek vesznek körül, ahol gyerekeket tanítok, Győrben, az Árpád utcában van. Hihetetlennek tűnt akkor.

Néhány évvel később jött létre az Alfakuckó könyvesbolt és oktatási stúdió. Már jó ideje ott dolgoztam, az emberek, agykontrollosok örömmel jártak oda, amikor ráébredtem, hogy az Árpád utcában tevékenykedem.

Céljaink észrevétlenül megjelennek életünkben.

Ha a Gyermekek Házából, ahol jelenleg a gyermek agykontroll tanfolyamokat tartom, kinézek a terem ablakából, azt a képet látom, amit akkor, John Newman tanfolyamán…Hamarosan ismét egy hasonló tanfolyamra készülök, Landa Endlich holland agykontrolloktató tanfolyamára.

Ez a korábbi tapasztalás azt mutatja nekem, hogy mindaz, ami lelkünkben képekben is megjelenik és sok-sok jó érzéssel tölt el bennünket, az valósággá válik.

Töltsük együtt ezt a két napot, hogy céljaink valósággá váljanak!

További információ a tanfolyamról: www.agykontroll.hu/boseg-megteremtese